top of page

Produktioner

LIKES FOR LIFE

LIKES FOR LIFE är en dansföreställning inspirerad av mellanstadieelevernas värld på sociala medier. Genom workshops och research har vi skapat dansföreställningen utifrån elevernas erfarenheter kring sociala medier. Vad händer där? 

LIKES FOR LIFE är en dansföreställning som berör och stärker eleverna genom igenkänning och samhörighet. Efter dansföreställningen har vi en workshop på 30 minuter. LIKES FOR LIFE har spelat över 200 dansföreställningar i hela Sverige. 

Adjustments.

This movie is for everyone who makes Adjustments and is inspired by the years of pandemics.

What does it make us feel when we adjust and go against our own way of living? How does the body react? What is lost? To give hope, when there is struggle.

Dancer: Kajsa Nilsson

Photo & Edit: Veronika Tybell

Music: Robin Andersson

Director & choreographer: Jo Ehnsiö 

Screenings: 

Roma Short Film Festival 2021 (competition) 

"Kortfilmsdagen"Folkets Bio Stockholm 2021

Screendancefestival Dansmuseet Stockholm 2022

Stockholm Fringe Festival 2023

MY BEST FRIEND

MY BEST FRIEND är en dansföreställning om vänskap. Den sortens vänskap som får dig att känna att du kan göra vad som helst: så länge ni är tillsammans. Det är en dansföreställning som berör och utstrålar värme, styrka och igenkänning. Det är en dansföreställning som ger barnen hopp, gemenskap och lycka.

 

Koreografin är lekfull och cool men också känslig med djup. MY BEST FRIEND turnerade på flyktingläger i Sverige våren 2016.

MBF.jpeg

Photo: HP Skoglund

bottom of page